5 tips til at blive en vellykket hjem arbejdstager

Der er en række årsager Hvorfor mennesker overveje at blive en home arbejdstager. I nogle tilfælde behøver mennesker, der er pensioneret nogle ekstra indkomst. I andre tilfælde er muligvis en stay-at-home mom penge som supplement til familiens indkomst. Nogle gange beslutter en person at starte et hjem baseret virksomhed for at opnå en bestemt finansielle mål, såsom en familieferie eller hjem reparationer. Andre gange bliver folk simpelthen træt af trummerum af pendling, svare til en chef og forudbestemt arbejdstimer.

Der er ingen tvivl om, at et hjem baseret forretningsmulighed kan yde ekstra indkomst for pensionister, penge til moms og de ekstra penge til en familieferie. Det kan endda erstatte en primær indkomst, således at en person kan forlade hans eller hendes dag job og gøre hans eller hendes egen timer. Desværre, selv, at gøre beslutningen om at blive en home arbejdstager er kun først – og den nemmeste – trin. Det næste skridt lykkes i dit hjem baseret virksomhed. Her er fem tips til at hjælpe med at sikre du lykkes i din søgen efter at blive et hjem baseret arbejdstagere:

1. sæt afsat tid hver dag for dit hjem baseret virksomhed. Selvom der er mange hjem baseret muligheder, der vil tjene penge med en minimal mængde af arbejde, jo mere tid du lægger i din virksomhed, jo større dine finansielle belønninger vil være. Udpege et vist antal timer om dagen (eller pr uge) vil hjælpe med at holde dig på sporet.

2. minimere distraktioner mens du arbejder. Hvis børnene kører rundt, dine venner ringer, eller du får at gøre vaskeri eller andre huslige pligter, det vil være vanskeligt at opretholde dit hjem business. Skabe spilleregler for at minimere distraktioner, og har disciplinen til at holde sig til dem.

3. har tålmodighed. Trods “blive rig hurtig” løfter, vil de typiske hjem baseret forretningsmulighed ikke give dig med øjeblikkelig indkomst. Har tålmodighed holde på at høste økonomiske belønninger, men sørg for at du har en indtægt “broen”, der vil holde dig gå, indtil virksomheden begynder at give afkast.

4. sprede dine indtægtskilder. Den succesfulde home arbejder generelt har flere – hvis ikke mange – indtægtskilder. Denne måde, hvis ét aspekt af virksomheden vakler eller har en langsom periode, andre kan udfylde hullet. Tage en dokumentkomponent tilgang: start med et hjem baseret virksomhed og tilføje en anden, når de første starter generering af en stabil indkomst.

5. gør bogholderi en prioritet. Oftentimes, vil en hjem arbejdstager lade bogholderi gå i vejkanten. Indtægterne fra hans eller hendes forretning vil være blandet med personlige finanser, eller hans eller hendes recordkeeping vil være mindre, at uberørte. Internal Revenue Service holder et vågent øje på hjem virksomheder, så det er afgørende at holde din business indkomst og udgifter separat fra din personlige indkomst og udgifter. Det er også vigtigt at holde og registrerer alle kvitteringer for udgifter. Hvis du holder god finansielle poster hele året, vil det være meget nemmere at gøre din skat, når April ruller rundt.

Bliver en hjem arbejdstager utroligt givende i forhold til indkomst potentiale, at gøre din egen timer og gør arbejde, der interesserer dig. Succes ligger i at vælge den lige hjem baseret forretningsmulighed, stikning med dit engagement og holde god poster.