Q Acoustics Koncept 300 Højttaler

Der er en central skyder fanget af et par af skinner, der bruger en kombination af sjældne jordarters magneter og metal stænger til at holde skyder på det ønskede sted; enten åbne eller lukkede. De kan holde på et stykke udefra eller indefra. En flad plade gælder presset til det stykke, og sæt den firkantede til drejebænk akse. De fleste af den tid, der gik ind raffinering form og gør meget sikker på, at alle kurver var glat som man bevæger sig langs den ydre ansigt med ingen høj eller flad pletter. Når stykket er monteret kvadratisk, med flad plade og pinoldok er trukket tilbage, ud af den måde, så kan jeg omhyggeligt fil kanterne glat derefter polsk for at slippe for ridser. Rengøring der kræves af mig for at slå et træ dorn på drejebænk, så jeg kunne friktion passer til det stykke på den for at rense den ydre kanter op.

Plade døre uden håndtag og færdig i ultra-high gloss lak er perfekt til det moderne køkken – de er nemme at rengøre for. Ved at følge denne simple tricks, du kan give dit moderne køkken på Legacy Vivienda International Airport Road, Bangalore, en modulær look. Ikke længe efter, at lukkeren design fik løst Rob anlagt af et par pinhole forsamlinger, der ville knytte til en moderne Canon digital kamera. Én ting med en pin-hole kamera er, at de engagementer, der er lange, så der er ikke behov for en hurtigt virkende stil udløseren. De skyder blev holdt på plads af enten åben eller lukket, afhængig af hvordan magnet i skyderen stykke på linje med de to på forsiden af kameraet. Den gode nyhed er, når jeg bygget en prototype skyderen blev holdt sikkert på plads. Faktisk, det blev holdt på plads lidt for godt, som at flytte skyderen var temmelig hårdt.

De fire sjældne jordarters magneter og stålplader givet lidt for meget greb. De ændringer, der er inkluderet et bredere center glidende afsnit og flytning af de sjældne jordarters magneter. Et redesign, der elimineres metal plader og en af de magneter, der gjorde det trick. Vi behøver kun den faktiske metal pinhole. Sidst, men ikke mindst, de har brug for mindre beskyttelse end porteret subs, her som hurtigt kan overbelastning under deres tuning punkt. Det sidste trin er at skære et par af lille hak i den med gevind sikringsring til at give en måde at gribe det for at muliggøre nem montering og afmontering under test. På bagsiden se hak skåret i montering ring er let synlige.