Word indhold

Giv dine artikler væk!

Hvordan skrive artikler og give dem til andre kan drive trafik til dit website.

Det lyder ulogisk, men det virker: du kan pre-sælge kunder og drive dem til dit websted. Ideen bag det er, at andre websteder har hvad du ønsker: en gennemprøvet pulje af kunder, der søger produkter og oplysninger, som du har. Med andre ord, er de pre sælges på dine produkter. Alt du skal gøre er Vis dem den rigtige vare, og du har fået dem.

Hvordan du nå disse præ solgt kunder? Ved at bevise, at du kender dine ting, og derefter give dem en nem måde til at nå dine produkter, som et direkte link til din hjemmeside.

Den eneste måde du kan overbevise nogen, at du kender dine ting er gennem kommunikation; den primære måde at kommunikere online er gennem skrivning. Det står til grund derfor, at hvis folk læser hvad du har skrevet og er imponeret, de vil forvente, at du ved hvad du taler om.

Så du prøver at nå ud til så mange mennesker med dine ord som du kan. Det er så simpelt, og at komplicerede.

Koncept: Giver væk dine ord

Den ene ting, der alle er sultne for online er stor kvalitet indhold-ikke bare ord, men ord, der fortæller folk noget de ikke vidste før: oplysninger om et nyt produkt, en ny brug for en gammel en, forbrugerinformation, osv. Tænk over det hvis nogen spurgte dig til at sætte en god artikel på din hjemmeside

Lad os antage, du sælger paintball pistoler og relaterede produkter. Der er en overraskende stor online community for disse elementer, men måske ikke overraskende, ikke mange mennesker, som har virkelig gode indhold på sports omkring paintball. De websteder, der har stor information er meget populære hos aficionados.

Disse websteder normalt tjene penge i en af to måder: enten de sælge varer gennem affilierede links, eller de sælger reklamer på deres hjemmesider. For eksempel, hvis du ser på paintball.about.com, finder du god, konstant opdateret information om paintballs og masser af reklame. Om gør penge på deres reklamer og ved at sælge produkter fra websteder, er de knyttet til.

Men omkring, og sites som dem, har altid brug for nye oplysninger og artikler, for et par grunde. De ældre artikler er blevet læst; de mest værdifulde kunde online er en tilbagevendende kunde, men hvis du opdaterer aldrig dine webstedsoplysninger, kunder kommer ikke tilbage. Også, Google søgemaskinespiders har været opmærksom sidst websteder med nyt indhold. Hvis du har konsekvent friske indhold på dit websted, vil dit websted flytte i Google rankings. Og det er noget, alle ønsker.

Hvis du kan levere disse websteder med dette friske indhold, vil de holde kommer tilbage til dig. Og så længe dit navn er på artikel som forfatter, vil du få frisk kunder fra deres site.

At blive en Guru

Før du begynder at skrive artikler, du har brug at vide, hvad du taler om. Du bliver en guru.

Det første tilholdssted chatrum, fora og opslagstavler hvor folk går til at tale om dit produkt. Måske tror du du ved alt, hvad der er at vide om paintball-du er næsten helt sikkert forkert. Fora vil fortælle dig, hvad dine kunder søger for, hvilke oplysninger de skat. Og disse bits af oplysninger der skal medtages, når du begynder at skrive artikler.

Andet, Sørg for at du virkelig ved hvad du taler om. Paintball fan vil vide ret hurtigt, uanset om du faking det eller ej, og de vil ikke gå til en falsk hjemmeside.

Når du er sikker at du kan fungere som en guru, er du klar til at begynde at skrive gode artikler.

Hvordan man skriver Giveaway artikler

Først ikke alle kan skrive. Dette er et simpelt faktum, så hvis du er en af dem, holde på; der er andre alternativer.

Hvis du kan skrive godt, og du kender dine oplysninger, er du mere end halvvejs der. Nu skal du bare forstår at skrive for en online publikum og hvordan du optimerer din artikel.

Først, Skriv kort sagt. Holde din korte stykker, lave kugler og nummererede punkter i din tekst, når du har en liste over oplysninger, og skrive i en samtale måde i stedet for en akademisk.

Altid gøre dit bedste for at bruge god grammatik og stavekontrol alt.

Hvis du har en artikel længere end 400 ord (der er ca. en side i MS Word) bryde det. Du kan serialisere det, eller du kan indsætte overskrifter i de bedste steder for artikel at bryde på tværs af websider.

Endelig skal du vælge et sæt søgeord. Disse er de ord, du tror, folk der er interesserede i denne artikel er mest tilbøjelige til at søge efter. For eksempel, bør paintball artikler altid bruge “paintball” og “paint ball” som søgeord. Hvis du skriver om en specifik paintball pistol, bruge den pistol brand navn og fabrikantens nummer som et andet søgeord.

Drys søgeordene i din artikel. Være sikker på at bruge dem i overskrifter så ofte du kan: “Paintball for Kids: The Mark X-23”. Hvis du kan, prøv at have en 5% hyppigheden af dit søgeord i din artikel der er et søgeord hver tyve ord. Mindre er i orden, især hvis artiklen lyder bedre samlet, men høj søgeord tælle får din artikel til rang højere på søgemaskinerne.

Hvis du skriver dine artikler på denne måde, vil du gøre din læser glad, overbevise dem om, at du er en guru og sikre, at dine artikler nok godt på den hjemmeside, de er doneret til at du vil fortsætte markedsføring artikler der.

Hvad hvis du ikke kan skrive?

Det er okay. Du kan leje en web content ghostwriter. Der er en helt ny race af skribenter online der kan forskning dine oplysninger hurtigt, og der kan skrive artikler for dig baseret på de oplysninger, du angiver. Generelt er opkræve bedre forfattere mere, men ingen web content writer skal opkræve dig enorme gebyrer.

Når du leje din writer, gør det klart op foran at du køber alle rettigheder. Dette giver dig ret til at sætte dit navn på artiklen som forfatter, oprettelse af dine legitimationsoplysninger som en guru.

Men du bør altid læse igennem den artikler skrevet for dig. Kontroller oplysningerne i dem er præcis og let at forstå. Husk, den artikel, du placerer, er dit ansigt til dine kunder.

Hvor du skal placere dine artikler, og hvad dine vilkår skal være

Her er kickeren: når du har din vidunderlige, informative, nøgleordet-rige artikel klar, du spørge ejer af webstedet du placerer det på at køre i artiklen uden beregning til ham men skal du medtage et link til din hjemmeside i bytte.

Det er det.

Med dit navn og hjemmeside link knyttet til din artikel, vil en læser, hvis interesse er pikeret klik til dit websted. Der vil han eller hun have mulighed for at købe dit produkt; og hvis du kører reklamer på din hjemmeside, vil de også rack op en hit for din fakturering.

Det bedste er, at du pre sælger din kunde med din informative artikel. Det betyder ikke, at din artikel bør være en salgstale, ved den måde; i stedet, du skal bruge din artikel til at lære din læser hvorfor han eller hun har brug for et bestemt produkt, eller en række af produkt, eller bør komme til dit websted for at lære mere. Det betyder, at du blot fortæller dem om de fantastiske statistik af Mark X-23 paintball, og hvorfor det er sådan en stor pistol for børn. Overlade det til dem at beslutte at gå til dit websted.

Du kan placere artikler på dusinvis af gode steder. Check først med andre websteder, der beskæftiger sig med emner perifere til dit produkt. For eksempel, kan en paintball organisationens hjemmeside være villig til at køre din paintball artikel. Der er også masser af generiske websteder, der kører artikler på en bred vifte af emner, herunder:

(Indsend artikler til vejledning på området mest tæt knyttet til virksomheden)

Frynsegoder: Forbedre din søgemaskine placeringer

Der er en mere fordel at placere artikler med andre hjemmesider. Du kan forbedre dit eget websted søgemaskine ranking med hver link du bygge.

Hvis du har dit websted søgeord optimeret, bør du insisterer på at have en “ressource box” i slutningen af din artikel. Dette er en del omsluttes af en grænse, der fortæller læseren lidt om dig samt at give dem en måde at komme til dit websted. “Mark grænser løber FabuWare, hjemsted for paintball tilbehør til de sidste 20 år.”

Bemærk, at dit link ikke er “FabuWare.” I stedet, det er “paintball tilbehør.” Der er en vigtig årsag til dette.

Med masser af links til dit websted fra andre websteder, vil din søgemaskine placeringer gå op. Det betyder, at sammen med din gratis link og præ-salg gennem artiklen, du også få en gratis boost til din hjemmeside.

Hvis de ord, der linker til din hjemmeside også matcher dine søgeord, din placering vil blive styrket meget højere end med andre links til dit websted, der ikke bruger nøgleordet. Og den eneste måde at gøre dette er at skrive ressourceoplysningerne selv og sikre det bruges præcis som du skrev det.

For at gøre dette, designe en reference boks med teksten præcis den måde du ønsker det skal vises, komplet med dit link, sat op, og indsende boksen reference sammen med din artikel.

Resume: Hvad at huske

Skrive artikler og give dem væk kan:

Gøre dig til en guru

Tillad dig at presell dit produkter

Drive frisk trafik til dit websted

Forbedre din søgemaskine placeringer

En enkelt artikel, korrekt skrevet, kan være værd meget mere på en andens websted, end det ville være på egen hånd. Vælg omhyggeligt, og skriver det godt.

For mere information, besøg venligst: “Indhold er kongen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.