Annoncere, ligegyldigt om du er stor eller lille

Hvad er din holdning som en lille by forretningsmand, når det kommer til reklame eller tage hjælp fra et reklamebureau på design til at levere kreative designløsninger? Jeg vil vædde, oftere end ikke det er på linje med “hvad i alverden er tilovers, vi vil bruge til reklame”. Nå, er du ikke alene. De fleste af de lille by forretningsmænd behandle reklame som sådan, som de føler, at de kender de fleste af deres kunder, der kommer tilbage, reklame eller ej.

Fair nok, men hvad hvis har du en konkurrent i byen, eller endda uden i form af E-handel at sikre dørtrin levering og helt sikkert meget større valg. Du får punktet?

Konkurrence eller ej, du altid nødvendigt at minde om dine kunder, at du er der og hvad værdi du bringe dem. Denne måde du ikke blot sikre loyale kunder fortsat være, at du netto nye kunder. Husk markedsføring og reklame er en investering, ikke en udgift. Uden penge nok lægge for reklame dit salg kan gå og du har pludselig mindre og mindre for forfremmelse. Du annoncere mest når du har brug for business. Du annoncere mere, når du ikke.

En lille-budget annoncør har ikke ” dybe lommer”at udvikle store reklamekampagner eller gå til top shot reklamebureau med design. I dette tilfælde skal du bryde reglerne at blive bemærket. Avis gjorde det ved at optage de var “Nummer 2” i bil udlejningsforretning og at kampagnen tog dem fra 6th sted til andenpladsen.

Nu du skal være undrende er der nogen sikker skudt måde af reklame som ikke blot er omkostningseffektiv, men har maksimal effekt. Være sikker på, der er ikke nogen readymade formel for bull’s eye rammer kreative designløsninger, men denne artikel, tilbyder nogle tips til at få denne form for markedsføring på plads. Før vi kommer til tips Lad os se på de grundlæggende strategier for vellykket reklame.

* For at blive en succes, skal din reklame giver en forbruger fordel eller løse et problem.

* At ydelsen eller løsning må være ønsket af forbrugeren.

* Det produkt eller den service du tilbyder skal bindes direkte til at ydelsen eller løsning.

* Den ydelsen eller løsning skal meddeles tydeligt gennem mediale reklame. Med andre ord være klart, glemme reklame glitz og sørg for, at meddelelsen ikke er tabt i annoncen.

Gennemsnitlige udgifter til reklame er normalt 1-5% af bruttosalg, der kan variere alt efter placeringen, lokal reklame satser og industri. Budget bevidst annoncører skal opnå top resultater for deres reklame dollar. Udvid din dollars ved at vedtage nogle kreative teknikker.

Nogle Tips

* Placere dine annoncer i off timer eller i usædvanlige steder på nedsatte priser. Dette vil hjælpe dig i indeholdende omkostningerne. Mange gange kan du stadig nå din målgruppe med disse steder.

* I stedet for en engangs big splash annonce, være i overensstemmelse med hyppige små annoncer, der arbejder for at holde minde dine kunder af din tilstedeværelse.

* Overveje annoncering i regionale spørgsmål af nationale magasiner. Omkostningerne er lavere, og du kan nå din målgruppe. TV-guiden er også et godt valg. Det bliver omkring i mindst en uge.

* Sponsor et samfund begivenhed, hvis du kan lide en fun-run, golfturnering eller anden begivenhed, der vil være godt publiceret i Fællesskabet. Dit navn kan ikke være modtagerlaboratoriets men undertiden positiv eksponering i Fællesskabet vil bringe i nye kunder.

* Udnytte de medier, du vælger til fulde. Hvis din besked er verbal, behøver du ikke TV. Bruger radio, reklametavler og aviser til fulde.

* Overveje adresserede reklameforsendelser. Et brev og brochure før kundekontakt kan øge business.

* Leje et design reklamebureau, som ikke måske være toppen af heap, men kan få kreativ og har specialiseret sig i interaktive kampagner til at give dig kreative designløsninger.

Jeg håber disse tips vil hjælpe din virksomhed vokse. Ikke alle kan være relevante for netop din situation. Forhåbentlig vil de illustrerer betydningen for at planlægge og styre dit annonceringsbudget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.